THE KEEPSAKE CONCEPT

services

 
 
 
keepsake-concept-m+j-107.jpg
 
 

Het concept

Een bruiloft organiseren is intens, er komt veel bij kijken en de keuze in mogelijkheden zijn oneindig. Waar begin je met deze zoektocht en hoe houden jullie vast aan het oorspronkelijke plan? Wanneer je éénmaal ‘trouwlalaland’ instapt is het best moeilijk om je te focussen en alles bij elkaar te brengen wat er op het verlanglijstje staat.

The Keepsake Concept werkt vanuit een totaalconcept waarin we starten met het vormgeven van de ceremonie. De ceremonie is wat ons betreft het hart van jullie huwelijksdag, het moment waar echt alles samen komt en ‘beleving’ het sleutelwoord is. Als we deze basis hebben gelegd zal dit gevoel zich uitvouwen naar de rest van de dag. Alles wat er op jullie huwelijksdag gebeurt zal naadloos in elkaar overlopen en voelen als één geheel. Eigenlijk kan je ons zien als jullie trouwteam; ceremoniemeester, trouwambtenaar en stylisten in één. Samen zorgen wij voor onvergetelijke momenten voor op de meest waanzinnige dag! 
Homan Photography

Homan Photography

Isis Sturtewagen Fotografie

Isis Sturtewagen Fotografie

 

Coördinatie

Met het totaalconcept zorgen we voor een solide basis waarop wij voor jullie gaan bouwen voor die fantastische dag waar jullie de liefde keihard zullen vieren. Met een jarenlange ervaring in de trouwwereld weten wij hoe we de planning rondom jullie huwelijk moeten aanvliegen. Wij werken met de meest fantastische trouwcollega’s die dezelfde visie delen en er ook van overtuigd zijn dat wij samen zoveel meer mooie momenten kunnen  creëren.

The Keepsake Concept begeleidt op logistiek vlak, beheerd het door jullie opgestelde budget en coördineert tijdens de hele huwelijksdag als ceremoniemeester. Op deze manier ontzorgen wij jullie, zodat jullie nog meer kunnen genieten van alle te gekke momenten die je samen mag meemaken als ‘soon-to-be’.

Ceremonie

Naast het logistieke gedeelte zijn wij er om te zorgen dat jullie huwelijksdag echt om jullie liefde draait. De bruiloft ademt jullie verhaal en er wordt intens gevierd dat jullie er meer dan ooit klaar voor zijn om samen de volgende stap in jullie leven te zetten. Om dit gevoel te creëren is het persoonlijke aspect binnen de organisatie en uitvoering heel belangrijk. Daar ligt onze kracht! De ceremonie is het kloppend hart van jullie dag en zullen we vullen met de mooiste verhalen en ideeën die bij jullie horen. Alles wat bij jullie past en belangrijk is mag daarin verwerkt worden. Wij nemen jullie aan de hand en zijn er om de ceremonie vorm te geven. Kan jij je al voorstellen hoe fantastisch het is om tijdens zo’n bijzondere dag de tijd te nemen om stil te staan bij al het moois wat je samen al gekeepsaked hebt?  

 Waarschijnlijk hebben jullie al heel wat ideeën en plannen, maar echt geen idee waar te beginnen? Wij zouden het te gek vinden om samen met jullie te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan om een totaalconcept voor jullie huwelijksdag neer te zetten. 
Homan Photography

Homan Photography

 

" Het is fantastisch hoe Jessi en Arlette echt de moeite hebben genomen om ons te leren kennen door naar ons thuis toe te komen en te vragen wie wij zijn, waarom we bij elkaar zijn, etc. Dit was duidelijk te merken met de kleine hints in de styling van de bruiloft naar bijvoorbeeld Mathijs’ liefde voor Star Wars. Maar natuurlijk ook aan hoe Jessi de ceremonie begeleidde, en al de verhalen van onze familie en vrienden hierin verwerkt heeft. Jessi nam zelfs dienst als personal coach voor ons, ter begeleiding van onze vows. Ze zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelde bij het voorlezen hiervan, en hielp met de tekst indien nodig.

Op de dag zelf en de dagen er naartoe, hebben wij totaal geen stress gevoel gehad, omdat we wisten dat alles voor elkaar was. Jessi en Arlette nemen alle zorgen die je eventueel hebt van je weg, zodat jij kan genieten van de voorpret en natuurlijk de mooiste dag zelf.”

/  michelle & mathijs  /