THE KEEPSAKE CONCEPT

Jessi + Arlette

 
 
 
keepsake-concept-m+j-2.jpg
 
 

The Keepsake Concept creëert totaalconcepten waarbij haar bruidsparen worden ontzorgd en een beleving meekrijgen die onvergetelijk is. Het vertellen van jullie unieke verhaal; dat is waar we echt heel goed in zijn!

*the keepsake, de herinnering (v) ; de memorie (v). keepsake, aandenken ; gedenkschrift ; gedachtenis ; gedenkteken ; souvenir ...

 
 
Isis Sturtewagen Photography

Isis Sturtewagen Photography

 
 

Het begin

We gaan terug in de tijd, naar het moment dat wij eindelijk samen konden werken voor een te gekke rooftopwedding in Rotterdam. Jessi was eerder als ceremonievormgever geboekt door het bruidspaar toen er een enorm probleem ontstond bij de eerder geboekte locatie. Jessi adviseerde de bruid & bruidegom om Arlette in te schakelen om hen te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe trouwlocatie. Het bleek een gouden zet, daarom bleef Arlette betrokken voor de rest van de planning en styling. Het werd een dag om nooit meer te vergeten!

Een dolgelukkig bruidspaar, bruiloftsgasten die niet uitgepraat raakten over hoe fantastisch deze dag was en wij…. super enthousiast door onze samenwerking. Het bleek van enorme meerwaarde te zijn om samen onze expertises uit te voeren. Wij inspireren elkaar en weten hoe we de ander nog meer kunnen uitdagen om ons werk naar een nog hoger niveau te brengen. Dit maakt zoveel positieve energie los, dat we honger hebben naar meer.

Het kon niet anders dan dat wij samen ‘The Keepsake Concept’ moesten starten. Het ontwerpen en creëren van vernieuwende concepten voor een gehele bruiloft, om op deze manier een bijzondere levensgebeurtenis als een huwelijk te vieren. Kwaliteit, authenticiteit en persoonlijke aandacht voor het unieke concept; dat is waar wij voor staan.